Nederlands English Deutsch Español Eur (€) | M².
Currencies
Vierkant metriek opp in f2. Acres Ha Sq. yd.
  

Antonio Banderas keert terug naar zijn geboortestad.

Onlangs kocht hij een penthouse in het centrum van Malaga met uitzicht op de resten van het Romeinse theater en het fort Alcazaba.

De woning op zes hoog geeft de acteur ook een prachtig en onbelemmerd zicht op de processies die elk jaar tijdens Semana Santa onder zijn raam door zullen bewegen. Banderas is een fanatieke liefhebber van de Spaanse tradities tijdens de Goede Week.

De eerste beslissing die de auteur heeft gemaakt nadat het nieuws over zijn scheiding met Melanie Griffith bekend werd, was om een huis te kopen in zijn geliefde Málaga. Banderas werd er in 1960 geboren en keerde ondanks zijn drukke leven als wereldberoemd acteur regelmatig naar terug. Bijna jaarlijks werd hij gezien als drager van het Christusbeeld van de broederschap waartoe hij behoort, tijdens de Paasprocessies in de stad.

Banderas en Griffith trouwden in mei 1996 en hebben samen een 17-jarige dochter Stella del Carmen. Griffith gaf ‘onoverbrugbare verschillen’ aan als reden om het huwelijk te willen beëindigen. Jarenlang stond het paar bekend als een van de succesvolste relaties tussen beroemdheden in Hollywood.

Volgens ingewijden is er geen ruzie, maar zou het verdelen van de eigendommen nog wel een probleem kunnen veroorzaken. Het paar beschikt over veel onroerend goed, zowel in Amerika als in Spanje. Volgens Amerikaanse media gaat het om een totaal gezamenlijk vermogen van 50 miljoen dollar. Banderas maakte er nooit een geheim van dat hij niet zo van LA hield. Hij keerde eveneens regelmatig terug naar zijn woning aan het strand van Marbella.

De acteur is van plan in LA te blijven tot zijn dochter gaat studeren. Ook houdt hij een huis aan in New York, maar zal vaker terugkeren naar Spanje. De 56-jarige Griffith verscheen alweer in het openbaar tijdens het Taormina Film Festival op Sicilië, zonder trouwring en zonder de tatoeage met de naam van haar bijna ex-echtgenoot.

Griffith was eerder getrouwd met acteur Don Johnson en daarna nog even met Steven Bauer. Banderas was eerder getrouwd met Ana Leza


Jul 3, 2014

Home | Read other news