Nederlands English Deutsch Español Eur (€) | M².
Currencies
Vierkant metriek opp in f2. Acres Ha Sq. yd.
  

Wettelijke formaliteiten

Wettelijke formaliteiten:

voorafgaand aan de voltooiing zijn er verschillende soorten particuliere contracten kunt u een overeenkomst met de leverancier te formaliseren. Welke één u gebruikt, niet ondertekenen of betaalt niets totdat u de duimen opstaan uit uw advocaat.

Reservering contract – Documento de reserva:

met dit contract u een aanbetaling te reserveren een eigenschap voor een bepaalde periode van tijd-vaak 30 dagen.

Als je terug uit aan het einde van deze periode los u meestal uw storting. Als u met de aankoop doorgaat, is de verkoper contractueel verplicht om te verkopen u de eigenschap op de overeengekomen prijs.

De storting is meestal tussen de 3.000 en 6.000 euro, en graven naar de definitieve prijs van de woning.

Ontwikkelaars gebruiken vaak dit soort contract bij de verkoop van off-plan. Hoewel de storting is relatief klein (in vergelijking met de totale prijs van de eigenschap), moet u deze overeenkomst niet ondertekenen zonder te controleren met uw advocaat.

Deposito-overeenkomst - Contrato de Arras

dit contract vereist dat u een aanbetaling – normaal 10% van de overeengekomen prijs - wanneer het contract is ondertekend. Als u niet door te gaan met de aankoop verlies je al uw storting aan de leverancier.

Maar als de leverancier steunt uit vóór de ondertekening van de daden, ontvangt u terug Verdubbel de storting. Dit contract maakt het duur voor beide zijden om terug uit, maar tegelijkertijd het de deur ajar moet beide zijden willen doen.

Dit is de overeenkomst u waarschijnlijk bent om aan te melden als u een wederverkoop-eigenschap van een particulier koopt.

Optie om te kopen overeenkomst - Contrato de Opción de Compra

dit soort overeenkomst geeft de koper ervan het exclusieve recht te kopen van een eigenschap binnen een overeengekomen tijd frame.

De optie niet hoeft te worden uitgeoefend, maar meestal wordt overeengekomen dat, indien de optie is niet uitgeoefend, de koper het geld betaald voor de optie verliest.

Privé verkoop Contract - Contratocentrum de Compraventa contract ,

dat Hiermee geeft u in detail (prijs, datums, inhoud, enz.), de voorwaarden waaronder de transactie zal plaatsvinden. In tegenstelling tot een storting contract is er geen steun uit van privaatrechtelijke tenzij beide partijen hiermee instemmen.

Eigendomsstructuur

Meeste Nederlanders  kopen de eenvoudige manier, die is in hun eigen namen, of gedeeld met een echtgenoot.

In de meeste gevallen is dit een verstandige optie. Nochtans als u zich zorgen overname-bijvoorbeeld u hertrouwde zijn en wil dat uw partner, niet uw kinderen, om te erven van de eigenschap bij uw overlijden – dan moet u overwegen een van de andere opties.

U moet altijd bespreken uw behoeften en omstandigheden in de context van Spaanse overname wetten met uw advocaat alvorens te beslissen hoe de structuur van de aankoop.


Jul 13, 2011

Home | Read other news